Lite dramatik i stillheten

Den lilla vägsträcka som leder från Hagby till Skogstibble, och utefter vilken jag bor, är vanligen mycket stillsam. Ibland kör någon lite väl fort och man blir sådär lite präktigt sur över framfarten. Mjölkbilen passerar troget några gånger per dygn, den går ständigt, 3-skift vad jag förstått.

Men ikväll uppstod en v iss dramatik, då en lastbil skar ner i ett dike vid Möjbro och lade sig i en brant vinkel. Det kom en bärgare modell större, och efter en tid ytterligare en. En kranbil eller liknande var också där, och det bildades köer av bilar som inte kom förbi. Många backade och använde vår uppfart som vändplats. De tog säker “Eka-rundan” i stället. (Det är vår långpromenads-runda.)

20110103_0245Jag hoppas allt gick bra, efter en tid (ganska lång) åkta alla.

Jag tror problemet är att vägverket plogar ibland ut lång utanför vägkanten. så man kan inte lita på vallarna.

Tog några bilder med lite högt ISO och lång tid. (1,3 – 2 sek) Körsbärsträden var i vägen i alla vinklar så bilderna är inte så bra, men lite härliga färger är det.

20110103_0251

2 thoughts on “Lite dramatik i stillheten

  1. Här var det dramtiskt! Jag tycker faktist att körsbärsträden tillför ytterligare en dramstisk touch : )Man börja att undra vad det är som står på.

  2. Ja så kan man se det. Kul synpunkt!
    Men du har rätt, det blir lite spänning.
    Tack!
    /S

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *