Lite vår, lite vatten…

20110406_Vårpromenad_1652Eller mycket faktiskt.
Det var lite ljummet i luften, och lite tid över. Lotta hade påbörjat snabbmat så vi tog en liten vårpromenad. Vattnet stiger nästan upp mot vägen och jag tänkte på hemvägen att det är så vackert i motljus, glittrar. Borde ta med mig kameran innan vattnet börjar sjunka. Bevis…
För en kort tid bor vi vid ett verkligt vattendrag. Man kan se vid bron att vattnet flödar. Där är det vanligen mer som en större bäck, en liten liten stilla å. Tänker plötsligt  på musik, sommarnatt och piano, tankar flödar fritt ibland. Nu gjorde dom det, medan jag skriver.
Lyssnar på P2 ibland. Befriande. Jag brukar lyssna på morgonmusiken på 20110406_Vårpromenad_1655väg till jobbet, efter nyheterna i Radio Uppland. Programmet heter ”Aurora”, läs mer om det. Eller på söndagkvällar, klingan Eller varje vardag kl 18.14 ungefär. En ung begåvad man som kallar sig Lex. Rekommenderas. Jag lägger in en länk till det sedan men hinner inte nu, nu ska vi snart åka. (se nedan).

Här kommer länken till Ad lib. Ett mycket begåvat saammahållet program:

http://sverigesradio.se/sida/default.aspx?programid=2485

Vanligen brukar det här vara en liten bäck, nästan torrlagd:

20110406_Vårpromenad_1664

Det är verkligen väldigt vackert på våren. Jag vill hinna njuta, det vill jag verkligen.
Ska försöka…

20110406_Vårpromenad_1673

Kvart över åtta. Ska snart åka till stan. Jag har mina onsdagskvällar, med kameran i centrum Ler

Tedde dansar och jag skjutsar. Då får jag en timme på stan med min kamera och mina tankar. Mer om det min fotoblogg: http://stepp101.wordpress.com/

Nytt tema varje onsdagskväll. Nu var det 3 veckor sedan dock…

Vet inte vad temat ska bli än, kanske något med lampor, det är nog inte ljust så det räcker än. Snart.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *