Årets sista dag…

lyste med sin närvaro.

Detta år har varit lite tumultartat. Politiskt (Juholt, KD…) Utöja. Översvämningar. Ett snurrigt år har det varit. På jobbet har det varit mycket. Roligt och inspirerande. Men mycket. Nästan bara jobbet ibland…

Denna sista dag lyste alltså. Med sin närvaro som om hon sade: Nu lägger jag mig ner och överlämnar ansvaret till 2012 och alla ni som finns då. Och som med att osynligt, men väldigt, handslag gick solen ned, och vi åt en lammstek med vänner. Gott vin, trevligt umgänge och ett roligt spel. Alla åldrar deltog. (Sånt där riktigt utan dator!)

Sent i natten promenad, Tedde Lotta hund och jag. Två bilar, hundskall från en gård och stjärnljus. Orion följde oss till dörren. Nu nalkas morgonstund klockan är 04.21. Snart går jag och lägger mig i denna frostiga vackra första dag 2012. Det kommer att bli ett skapande och gott nytt år, vilket jag tillönskar dig, eventuelle läsare!

20111231_537820111231_5390

20111231_539120111231_5369

20111231_5374

4 thoughts on “Årets sista dag…

 1. Maggan

  Så fint skrivet !! Vilka bilder! Hurra för ett skapande 2012. Kram Maggan

  • Stefan Svensson

   Tack!
   Jag tror att det finns möjligheter ovanför detta krön.
   Jag ska försöka fånga dagen.

   /S

 2. Vilken härlig nyårsafton och vilket härligt vintercollage : ) Vill passa på att önska dig God fortsättning på det nya året!

 3. Stepp

  Tack!
  Vad jag blev glad av ditt inlägg.
  Jag har varit slarvig med att blogga, men nu blev jag inspirerad.
  Jag följer din, den är som en saga…

  //S

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *