Nuheter
Gänget
Diktboken. NY!
Gästbok
Bildsidor
En del nya bilder!
 

 


Vår nya Gästbok
Skriv, tyck, fråga, undra! Finns!

Namn:

Tycker att:
namn: Erik
Date: den 09 February 2007
Time: 15:10

Kommentarer

Jag med! Fotohelg i maj! Wav! Snackade med Susanne precis. Anneberg ni vet. Jösses vad kul! Undrar om det finns fler därute som skulle känna sig mogna för en träff snart. Man får ju alltid lite blodad tand när man hör av folk man inte sett på 20-25 år! Tusan vad det skulle vara kul. Vad sägs, ska vi hänga på terminalen någon kväll? :)


namn: susan pettersson
Date: den 09 February 2007
Time: 15:06

Kommentarer

det var superkul att hitta gamla vänner igen


namn: Tolle
Date: den 09 February 2007
Time: 14:28

Kommentarer

Jag läser. Ser fram mot fotohelgen i maj.


namn: Stepp
Date: den 01 January 2007
Time: 03:54

Kommentarer

Gott nytt år alla! Ifall någon läser...


namn: Stepp
Date: den 02 December 2006
Time: 12:47

Kommentarer

Är det någon som kan tänka sig att skicka hit bilder så kan jag lägga ut dem, Vore kul att få in litegrand. Ha en riktigt ljus advent!


namn: Stepp
Date: den 20 June 2006
Time: 13:05

Kommentarer

Nu har jag fått kloka råd av Tolle och flyttat gästboken i filstrukturen. Hoppas att vi slipper "Spam" ett tag. Tack Tolle. Hoppas ni får en bra sommar allihop! Vi kan väl träffas "här" lite så kanske vi kan ses på riktigt till exempel lördagen den 20 august i Bresse eller Koffsan eller...


namn: Stepp
Date: den 16 April 2006
Time: 23:58

Kommentarer

Det skulle vara kul. Även om det inte "gäller" alla så skulle det ev. kunna inspirera. Om någon mer läser, vill säga... Hoppas att påsken varit god! Våren är på väg...:-)


namn: Tolle
Date: den 08 April 2006
Time: 18:55

Kommentarer

Hej vänner! Nu strömmar ju inläggen in, hehe. Kul. Jo, Erik, det skulle vara roligt att träffa er alla. Synd att det är så långt här nere från Malmö upp till Enköping. När det gäller bilder så har jag inte så mycket. Visserligen har jag lite bilder från sommaren då jag, Steppen, Järvetun och Riccy var i Skummeslöv. Onbirden i Norrviken strädgårdar, ni vet. Om de räknas kan jag skanna in några och skicka. /Tollr


namn: Erik
Date: den 15 March 2006
Time: 19:26

Kommentarer

Den där diktboken, den finns hos mig också, fast jag har kvar den tidiga halvan från Tallbacksvägen. Kanske skulle plocka lite därifrån också... Kul att du är inne ibland Tolle, det var länge sedan nu. Du kanske kan komma med och grilla? Det vore ju kul om vi kunde få igång siten igen. Lite nostalgobilder hade ju varit ball. Någon som kan bidra lite? // E :)


namn: Stepp
Date: den 15 March 2006
Time: 01:14

Kommentarer

Den där diktboken ni vet...! Den finns hos mig. Jag funderar på att "lägga ut" den här på webbplatsen. Men i stället för namn skriver jag bara en bokstav. Vad säger ni om det? Jag testar någon så får vi se.... :-/


namn: Stepp
Date: den 15 March 2006
Time: 00:34

Kommentarer

Hej Alla! Webbplatsen får vara kvar. Det verkar som om en del webbadresser och ev e-post inte är aktuella. Meddela mig via formuläret så kan jag uppdatera. ICQ-användare. Är ni inne ibland? Jag är det via en klient som heter Miranda som kan läsa av ICQ, MSN Irc mm mm. Rekommenderas! Jag tog den forumet, det krånglade, var fult och ingen nytttjade det. Skicka bilder så publicerar jad dem via Photoshop Elements webbgalleri. Fult kanske, slött men det blir av i alla fall. Exempelpå det har jag på en webbplats: http://web.telia.com/~u50900863/ Vad ska vi ha mer här? Har du något tips? Mail i sidfoten


namn: Stepp
Date: den 14 March 2006
Time: 23:36

Kommentarer

Du har rätt Tolle, ska försöka uppdatera. Denna gästbok är nog dock körd, det väller in spam. Jag tycker att vi ska träffas i bresse eller så, i sommar och ta med barn ock knyt. Grilla, prata och hitta nya vägar att ses. Eller kanske någon annan plats. Vad sägs om lördag 20 aug? /S :-)


namn: Tolle
Date: den 01 March 2006
Time: 15:54

Kommentarer

Hej Steppen! Jag förstår dig. Det är inte så roligt att driva en sajt utan positiv feedback. Själv brukar jag gå in lite då och då så för min del tycker jag att det vore tråkigt om du la ner den. Jag tror att man måste jobba lite mer med uppdateringar och att det hela tiden händer något på sajten, men vem har tid med det? Det skulle vara roligt att träffas. Ha en trevlig vår, min vän./Tolle


namn: Stepp
Date: den 05 February 2006
Time: 18:00

Kommentarer

Hej alla Jag har funderingar påatt lägga ner den här webbplatsen, men jag vet inte. Är det någon som tycker att den är värd att ha kvar?


namn: Blå
Date: den 31 August 2003
Time: 20:16

Kommentarer

Tittade in som hastigast....


namn: Stepp
Date: den 06 March 2003
Time: 22:12

Kommentarer

Kolla ut en bra plats, och att vi kan vara där. Bestäm sedan ett datum, och skriv in här så hjälps vi åt att sprida det. Förslag i början av sommaren efter skolavlutningar men innan semester. Om det behövs en "omröstning" så kan jag fixa det, det här webbhotellet stöder Front Page Extensions och då kan man enkelt göra en sådan. Kan bli kul att träffas under enkla former, kanske utomhus nå´n stans. /Stepp:-)


namn: kaka
Date: den 23 January 2003
Time: 16:59

Kommentarer

Tocken har rätt!! När träffs vi igen. Det är ett tag sen sisst. Undrar om alla hittar till dessa sidor? Hjälp till och sprid ut det till dom ni känner som "hör till". Fest i vår/sommar ??? kaka


namn: Tocken
Date: den 22 January 2003
Time: 14:56

Kommentarer

D E väl dags för N återtrF snart igen LR ?? Hoppas på D för visst skulle D va kul att åTrC gäng1 !!! Ha D =o)


namn: Stepp
Date: den 18 May 2002
Time: 17:01

Kommentarer

Grattis Kaka, hipp, hipp, hurra!!!


namn: Steppen
Date: den 08 April 2002
Time: 21:42

Kommentarer

Menar du att vi ska ha nån slags grillträff då? Det verkar väl bra? Kan vara svårt i juni om många reser bort. Ska höra med alla om det blir bra!


namn: kakan
Date: den 06 April 2002
Time: 18:47

Kommentarer

Ja snart men inte i maj. Gärna i Juni eller i början av juli. Jag har lite att stå i till i maj så det blir lite hektiskt. Hoppas på att träffa alla snart. K


namn: ett litet "brev " från "kaka"
Date: den 06 April 2002
Time: 18:36

Kommentarer

Sånt här gillar jag!! Visserligen var jag inte så ofta hos dig i Hansta men detta är en kulgrej att hitta alla igen .Vi är ju lite spridda över landet. Kramar Kicki "kaka"


namn: Stepp
Date: den 03 December 2001
Time: 17:17

Kommentarer

Ojj! Just! Det är ett par bilder från vår grillträff i höstas. Om någon har bilder, gärna digitala; skicka in dem så läger jag upp dem.


namn: Tolle
Date: den 30 November 2001
Time: 17:40

Kommentarer

Väntar med spänning...på bilderna alltså..


namn: Stepp
Date: den 21 November 2001
Time: 16:44

Kommentarer

Nu har jag fått bilder från Nette. Jag ska skanna in dem,så lägger jag ut dem sedan när jag får tid, då, sedan då gör jag det, sedan


namn: Steppen
Date: den 21 August 2001
Time: 16:28

Kommentarer

Hej Alla! Vi som var på Bresse och grillade hade en mysig stund. En smula nostalgi... Många barn blev det... Jag vet att i några av våra huvuden fanns en fras som låg och malde, som gäller er som inte kunde, eller ville, komma; "Wish yuo were here..."


namn: Stepp
Date: den 12 August 2001
Time: 21:49

Kommentarer

Nu är det klart! Det blir grillning i Bresse den 18 augusti! Nu på lördag alltså! Tidpunkten blir runt kl 17.00 Jag skall lägga ut mer info om detta på första sidan på "Nuheter" Om det finns tyck av olika slag; skriv ner här så att vi får lite respons. Det är kanske någon av er som har någon lysande idé!?! Eller ewn fundering bara. /Stepp


namn: Stepp
Date: den 30 July 2001
Time: 09:36

Kommentarer

Nu är datumangivelsen fixad, doch fick era gamla kommentarer dagens datum, men fortsättnigsvis ska det fungera!? (Det kanske går att ordna på något sätt, men det ids jag int!)


namn: Stepp
Date: den 30 July 2001
Time: 09:34

Kommentarer

Kommentarer Kul att ni finns där! Jag ska fixa det där med datumangivelse, Stefan. (Frontpage är ibland lite stökigt när man skall ändra saker som anropar databaser). Det lutar åt grillträff den 18 aug som jag ser det hittils. Jag meddelar datum för träffen i början av augusti!? /S, :-)


namn: Mårten
Date: den 30 July 2001
Time: 09:33

Kommentarer

Kommentarer Hej igen! Jag såg att flera anser att den 18 Augusti är en bra dag för grillparty. Jag har röstat på den dagen Ha en skön sommar


namn: Mårten
Date: den 30 July 2001
Time: 09:32

Kommentarer

Kommentarer De här var väldigt roligt att få komma tillbaks till Hansta om en i virituell form. Jag tycker vi kan träffas över en grillad i månadskiftet Juli/Augusti.Även senare går självklart bra. Ha en skön sommar everybody.


namn: Nette
Date: den 30 July 2001
Time: 09:32

Kommentarer

Hej, kul att Hansta Gods hålls levande på detta sätt. Med stigande ålder stiger också nostalgibehovet, som bekant. Det är klart att jag försöker ta mig till det fasta landet och grilla med er, om jag har möjlighet. Jag har röstat på 18:e aug eftersom jag råkar vara i Enköping då, och det händer inte så ofta numera. Håller med Stefan om att det vore bra med datum...


namn: Stefan
Date: den 30 July 2001
Time: 09:31

Kommentarer

Det är synd att man inte kan se datum när ett meddelande är inskrivet. Jag har ialla fall röstat på grilldag i bresse den 25/8 (har inga hemligheter beträffande detta val... ;-)


namn: Jari
Date: den 30 July 2001
Time: 09:31

Kommentarer

Snyggt jobbat Stepp !!! Kul att se att det händer positiva saker på sidan. Hoppas att det blir många som vill vara med och grilla när och var det nu blir.


namn: stepp
Date: den 30 July 2001
Time: 09:30

Kommentarer

Oj jag var för snabb med entertangenten! Visst Tolle! Kul att höra från dig! Välkommen hem! Vi ska ju försöka att träffas under enkla former i slutet av sommaren. Hoppas att du kan komma! Jag är glad att du skrev i gästboken för sajten är inte ens yttorr än. Jag har bara precics publicerat den, resten ska få mail om detta under morgondagen! KUL! Vi hörs!


namn: Tolle
Date: den 30 July 2001
Time: 09:29

Kommentarer

Åter i Svedala efter ett par månader utomlands. Kul med lite ny design på hansta.com. Trevlig sommar på er alla.


namn: stepp
Date: den 30 July 2001
Time: 09:29

Kommentarer

test 5


namn: stepp
Datum:
Tid:
Date: den 30 July 2001
Time: 09:26

Kommentarer

test 4


namn: stepp
Date: den 30 July 2001
Time: 09:23

Kommentarer

test 3


namn: stepp
Datum:
Tid:

Kommentarer

test 2


namn: stepp
Date: den 30 July 2001
Time: 09:16

Kommentarer

testar gästbok


namn: Tomas W.
Date: den 10 October 2002
Time: 12:06

Kommentarer

Hallå Nu finns ett svenskt företag som betalar dig 8kr/timme när du surfar. Ett bra sätt att täcka en del av kostnaden för tiden ute på nätet. Kolla länken för info. http://www.slanten.se/?slanten2002


 


webbansvarig och skapare av webbplatsen: stefan.svensson@lindesro.com

frågor om Hansta Gods; stefan.svensson@lindesro.com

Copyright © Lindesro.com
Allt material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt