Nuheter
Gänget
Diktboken. NY!
Gästbok
Bildsidor
En del nya bilder!
 

 

Hansta Gods

Jag har gjort den här webben om Hansta Gods. För er som inte känner till begreppet kan jag förklara det såhär: 
För ganska många år sedan nu samlades en del människor i ett hus i Hansta som också händelsevis var min bostad under samma tid. Gänget växte och kallade sig efter en tid för "Hjärngänget". (Nej, det är inte felstavat. Vi tyckte att vi utvecklade vår vishet i stället för att hävda oss, tyckte att vi använde den i titeln nämnda kroppsdelen i stället för att slå oss fram.) 
Hjänget i fråga skrev dikter (åtskilliga), fikade, lyssnade på berikande musik (inte Vikingarna) upplevde starkt naturens inverkan på årstider och oss själva samt löste en del problem av det slag som många annars bär med sig, olösta.

På dessa Hansta-sidor kan du bl a hitta en sida med ett formulär där du kan fylla i lite uppgifter. Dessa uppgifter hamnar då på en sida med ett litet register med uppgifterna ifyllda, där alla kan ta del av dem och på så sätt få tag på en gammal vän men på ett nytt sätt. Det finns också ett galleri med minnesbilder och annat. Det är under utveckling och alla som vill och har något med Hanstaanknytning får gärna ställa ut.

Surfa gärna hit och kolla då och då, samt fyll gärna i formulären eller Tyck till i gästboken. Skicka förslag på förändringar! Ju fler vi blir desto mer intressant blir det att att träffas i detta virtuella Hansta Gods.


webbansvarig och skapare av webbplatsen: stefan.svensson@lindesro.com

frågor om Hansta Gods; stefan.svensson@lindesro.com

Copyright © Lindesro.com
Allt material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt