Nuheter
Gänget
Diktboken. NY!
Gästbok
Bildsidor
En del nya bilder!
 

 

Hansta Gods
NUHETER


17 april 2008

Webbplatsen
flyttas

Det är så få som använder den här webbplatsen så jag kommer att flytta den till min vanliga webbplats, www.lindesro.com

15 mars 2006
Webbplatsen blir kvar ett tag till!

Det behövs lite korrigering av e-post, webbplatser samt ICQ-nummer kanske? Använder du ICQ? Jag gör det lite då och då via en klient som heter Miranda. Rekomedneras!

Den 20 augusti skulle kunna vara en lämplig dag att träffas Bresse elller liknande. Tag med knyt så kan vi spinna planer för en senare träff.
Skicka bilder till mailadressen i sidfoten sålägger jag ut dem via Photoshop Elements webbgallerifunktion. Det är lite slött kanske, fult och inte så fantasifullt men det blir i alla fall gjort. Kom igen, du HAR bilder!

24 oktober 2001

Nu fungerar webbplatsen som den ska!...?

Det nya webbhotellet fungerar "klockrent" (har gjort hela tiden) Jag har min privata hemsida där sedan i våras och det har inte varit några som helst problem. De heter Space 2U och får härmed en eloge av mig för det. 
Denna sajt ligger alltså där sedan ett par veckor tillbaka, men de som hade lagt beslag på DNS:erna hade registrerat dem utan att låta mig få lösenordet till att administrera dem och de har konsekvent vägrat att svara på mina mail. Jag fick ringa till USA och prata med Network Solotions och övertyga dem om att jag var registrerad på hansta.com för att få tillgång till ändringsformulär. 
Men nu är det klart, så nu kan jag hantera sajten, igen. Kom gärna med förslag. Det verkar vara lite trassel med gästbok och diskussions-sidorna, i själva layouten. Inkluderade sidor som inte riktigt stämmer. Ska titta på det när jag har tid, nästa vecka. Nu ska jag resa bort. 
Hej då!

8 oktober 2001
Detta är en lite tillfällig "nödsida"

Jag har bytt webbhotell eftersom det förra för det mesta inte fungerar.
Just nu får jag inte till det med ompekning av domänen, men när det är klart kan gästbok mm fungera igen, och det kommer mer bilder.

 

3 september 2001
Diskutera mera!!
Det finns ett nytt forum nu. Hur bra eller dåligt det fungerar vet jag inte än. Ju...! Ni måste hjälpa mig att testa, men den finns i alla fall på vår server, och är utan reklam

Vi hade en trivsam kväll i Bresse
Grillning, nostalgi och massor av barn och några tonåringar.
Gå in på omröstningssidan och tyck till om nästa eventuella steg

Domännamnet Hansta.com är nu vårt!
 Jag har köpt det, och så småningom blir det ett webbhotell med stöd för ASP, script mm. 

Grillfest!
Vi pratade lite om att träffas med hela våra familjer och bara grilla lite i slutet på sommaren. Jag föreslår härmed att vi helt enkelt genomför det!

Rösta!
Ska vi träffas i Bresse? I koffsan?
I slutet på augusti? I mitten?
Eftersom frågarna kan tänkas hagla har jag fixat ett par webbomröstningar där vi kan ringa in plats och tid som passar de flesta. Rösta!
Länk i menyn!

Nytt diskussionsforum
Dessutom finns ett nytt (förhoppningsvis fungerande) diskussionsforum där vi kan ventilera detta 

De forum som fanns här förut var så förvirrande och reklamfyllda att de inta var intressanta tycker jag. Dessutom börjar de vilja ha betalt!
Så småningom skall jag lägga in ett som är helt vårt eget, men tills vidare, (i sommar!) får vi nöja oss med dessa. 

Nya namnlistan
I listan har jag "radat" upp oss allihop och skrivit in en e-postlänk direkt. På namnet finns en länk med fler uppgifter. De pop-upfönster som var där förut har jag tagit den, de blev lite stökiga när man skulle länka vidare till en hemsida eller så. Kolla gärna att dina uppgifter stämmer, och om du vet någon som borde stå med där; fyll i formuläret. (Eller hellre; be vederbörande göra det.) 
Surfa runt och kolla upp varandras hemsidor, en del kan ju vara uppdaterade. (Min är det...)

Hansta-mail
Det går att få en e-postadress av typen namn@hansta.com. 
fyll i formuläret så fixar jag det.


webbansvarig och skapare av webbplatsen: stefan.svensson@lindesro.com

frågor om Hansta Gods; stefan.svensson@lindesro.com

Copyright © Lindesro.com
Allt material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt